Keskustelu

juha saariTwo-lane blacktop nyt just tveessä6.3.2016 0:19
Jotenkin coolimpi saisi olla. Se mitä sanot päähenkilöiden arvoituksellisuudesta että eivät riittävästi sitä, on totta ja se säteilee koko elokuvaan. Jotenkin keinotekoinen se on. Dialogia myöten. Tämän kaiken tietenkin voisi selittää parhain päin sanomalla että tämä on Bresson Amerikassa. Kuvittele tämä Malickin tekemänä. Olisi parempi. Julman maan amerikkalaisessa maisemassa vaeltava mieli ja kieli on paljon, todella paljon vaikuttavampaa ja uskottavampaa.

(Mutta aiemmin tulleen halpiksen Puhallettu 60 sekunissa hurjastelusta pidin kuin pikkupoika.)

SHRe: Two-lane blacktop nyt just tveessä6.3.2016 10:29
Tunnut pitävän erityisesti Malickista, ja pitääkin tässä kohtaa melkein anteeksi pyytää kun olen mennyt esim. "Veteen piirretyn viivansa" varsin pahasti lyttäämään!

juha saariRe: Two-lane blacktop nyt just tveessä6.3.2016 14:21
Minulle ei ole olemassa ohjaajia joista pidän vaan ainoastaan heidän teoksiaan jotka tekevät vaikutuksen. Veteen piirretty viiva ei kuulu niihin. Eikä Onnellisten aika eikä Elämän puu (paitsi poikien arkea kuvaavat osat, ne toimivat loistavasti). Ei siis mihinkään pahoitteluun syytä... (en yleensäkään ymmärrä, miksi tässä taiteen hiekkalaatikossa olisi mitään anteeksipyydettävää kenenkään mielensäpahoittamisen suhteen...)

HistoRe: Two-lane blacktop nyt just tveessä9.3.2016 13:45
Kyllähän anteeksipyytäminen mielipiteistään ihan varmuuden vuoksi on nyky-yhteiskunnassa miltei pakollista.

Oikeata sanottavaa ei tähän nyt ollut, kun en tuota Blacktopia ole nähnyt ja ainoa Malick on juuri tuo hienosti tehty Julma maa, josta SH muistaakseni piti mutta ei arvostelussa sano fiiliksiään, paitsi että antoi kolme tähteä.

Odotan mielenkiinnolla arvostelijan tulevia lyttäyksiä elokuvista The Revenant, Yksin Marsissa, Spotlight (josta pidin kovasti) ja The Hateful Eight. Coenien uusinta ei tarvitse odottaa liialla innolla (tuskin odotitkaan), vaikka onkin taidokas pastissi.

SHRe: Two-lane blacktop nyt just tveessä12.3.2016 10:14
Tuo Mars-patukka onkin jo tullut kärsittyä eli sen tulen todellakin lyttäämään tässä lähiaikoina.

Muutenhan tässä on nyt kestänyt lisäysten kanssa ennätysaikoja kun ensin oli muutto tossa vuodenvaihteessa ja sitten tuli tuo iki-ihana adminin sivu-uudistus josta etusivullekin piti laittaman marmatuksensa (eka versio siitä oli sen verran alatyylinen että jopa minä katsoin parhaimmaksi vähän pehmentää... sen lisäksi että maagisen itsekurini ansiosta onnistuin olemaan lähettämättä "v-u"-alkuista postia suoraan ylläpitäjille).

Mutta josko kesään mennessä taas näyttäs paremmalta.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: