Keskustelu

juha saariOlet oikeassa...2.3.2016 12:34
viimeisestä mad maxista:

"Ratkaiseva rakennevirhe on tuskallisen ilmeinen: koska ei olla ymmärretty panostaa käytännössä ollenkaan keskeisten henkilöiden ja tilanteiden kehittelyyn ennen toiminta-kliimakseja, ei kenenkään kohtalo pahemmin sureta tai kiinnosta missään vaiheessa."

just noin

...ja samalta tuntui katsoa Revenantia. Insinöörin tekemä elokuva, johon en kunnolla päässyt unohtamaan itseäni. Koko ajan katsoin ikään kuin etäältä, objektia. Siksi kohtalot eivät tuntuneet miltään eivätkä roolisuorituksetkaan säväyttäneet. Se kuvaajakin tuntuu heräävän kunnolla runolliseen eloon Malickin hovikuvaajana. Nyt kaikki näytti mekaaniselta linssitaiteilulta.

Tämä sivustosi on nasta. Tiivistä ja poliittisesti epäkorrektia tekstiä. Ja mukavan lyhyttä. Kirjoitat niin kuin tulisit jotenkin raadolle elokuvahistorian kaanonin ulkopuolelta...

Vastaus:Noh, kiitokset. Vilpittömyys, lahjomattomuus ja suoranainen inhorealismi ei tietenkään ketään järin suosituksi tee. Mutta onneksi "älykäs selviää tilanteista joihin viisas ei edes joudu".

T. SH

Jani IRe: Olet oikeassa...19.4.2016 16:51
The Force Awakens. En uskonut alkujaankaan, että Jar Jar Abramsista, mr. Averagesta, olisi tähän tehtävään. Juonen valjuudelle vetää vertoja vain elokuvan (pää)roolihahmot ja niiden esittäjät. Tulevissa osissa saa mielikuvitus laukata oikein tosissaan, että kaikki juonen aukot saadaan edes jollain järjellisellä tavalla paikattua. Ja tätä samaa huttua on sitten tiedossa vuosittain. Eniten ärsyttää kuitenkin se, että Lucasin pre-trilogia, jossa toki puutteita siinäkin, on tämän myötä lytätty täysin.

HannaYhteydenotto9.5.2016 10:10
Hei,

Yrityksellämme olisi tarve saada yhteyttä näiden sivujen ylläpitäjään ja domain-nimen haltiaan. Ottaisitko ystävällisesti yhteyttä! Kiitos jo etukäteen!

Vastaus:No antakaa joku yhteystieto niin katsotaan.

Hanna RäisänenRe: Olet oikeassa...13.5.2016 10:13
Hei,

Kiitos yhteydenotostasi.

Sähköpostiosoitteeni on hanna.raisanen@soinihorto.fi.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: