Keskustelu

M. HulotSlummien miljonääri??7.6.2019 22:58
Mahtavan upea sivusto kaikkiaan. Joskus vain sitä saattaa huomata, että jokin aika yllättävä filmi on jäänyt vaille arviointia. Mietin että onko Slummien miljonäärin, joka on siis vuoden 2008 parhaan elokuvan Oscarilla palkittu ja aika monesti telkussakin esitetty, puuttuminen silkka lapsus vai etkö tosiaan ole sitä nähnyt. Joka tapauksessa se on huomenna taas tulossa, nyt Subilta. Itse pidän leffaa kohtalaisen hyvänä mutten mitenkään erityisenä. Ehkä kolme ja puoli tähteä minulta.

SHRe: Slummien miljonääri??13.6.2019 18:06
Kiitos kehuista, itsekin tykkään sivustostani hehe.

Tuo "Miljonääri-Slummi" kuuluu sarjaan: a) olen sortunut katsomaan pätkiä (esim. lopun) leffasta sieltä täältä, mitä toki yleensä vältän; b) keskimäärin en ole suuri kansainvälisten elokuvien ystävä, siis Amerikan tai Englannin ulkopuolisten, vaikka toki iloisestikin saanut yllättyä monasti; c) kyseisen filmin aihepiiri ei kiinnosta yhtään.

Mutta nyt kun tuli puheeksi niin ehkäpä sen ainakin tallennukseen huomenna sitten otan...

SHRe: Slummien miljonääri??13.6.2019 18:58
Jaa juu, mitäs mä sekoilen... viikon myöhässä! Mut katellaan, eiköhän toi vielä vastaan tule, leffakanavihan kyllä piisaa.

M. HulotRe: Slummien miljonääri??14.6.2019 0:26
No varmaan ei mene kauaa kun se taas uusitaan. Katsoin Elonetistä, että Slummien miljonääri on esitetty peräti 16 kertaa normikanavilla (Nelonen, Sub ja AVA) vuodesta 2011 lähtien.

Minua elokuvan aihe kyllä kiinnosti. Kovin tarkkaan en leffaa muista, kun vain kerran olen sen katsonut ja vuosia sitten. Mutta jotenkin sellainen Oscar-menestyjäksi tähdätyn teoksen tuntuinen: kaikkia miellyttämään pyrkivä, siisti ja sujuva paketti. Itse pidän Danny Boylen elokuvista tätä vahvempana 'Trainspottingia'.

SHRe: Slummien miljonääri??6.10.2019 16:45
No nyt on "Slummikoira Miljonääri" kunnolla katsottu ja arvosteltu, mutta valitettavasti ei tällä kertaa tarvinnut ennakkokäsityksiään muutella: sitä intialaista ihteään melko läpikotaisin. Mutta aiheesta tarkemmin tietenkin tuolla 2008-ketjussa.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: