Keskustelu

juha saariOlet oikeassa...2.3.2016 12:34
viimeisestä mad maxista:

"Ratkaiseva rakennevirhe on tuskallisen ilmeinen: koska ei olla ymmärretty panostaa käytännössä ollenkaan keskeisten henkilöiden ja tilanteiden kehittelyyn ennen toiminta-kliimakseja, ei kenenkään kohtalo pahemmin sureta tai kiinnosta missään vaiheessa."

just noin

...ja samalta tuntui katsoa Revenantia. Insinöörin tekemä elokuva, johon en kunnolla päässyt unohtamaan itseäni. Koko ajan katsoin ikään kuin etäältä, objektia. Siksi kohtalot eivät tuntuneet miltään eivätkä roolisuorituksetkaan säväyttäneet. Se kuvaajakin tuntuu heräävän kunnolla runolliseen eloon Malickin hovikuvaajana. Nyt kaikki näytti mekaaniselta linssitaiteilulta.

Tämä sivustosi on nasta. Tiivistä ja poliittisesti epäkorrektia tekstiä. Ja mukavan lyhyttä. Kirjoitat niin kuin tulisit jotenkin raadolle elokuvahistorian kaanonin ulkopuolelta...

Vastaus:Noh, kiitokset. Vilpittömyys, lahjomattomuus ja suoranainen inhorealismi ei tietenkään ketään järin suosituksi tee. Mutta onneksi "älykäs selviää tilanteista joihin viisas ei edes joudu".

T. SH

Jani IRe: Olet oikeassa...19.4.2016 16:51
The Force Awakens. En uskonut alkujaankaan, että Jar Jar Abramsista, mr. Averagesta, olisi tähän tehtävään. Juonen valjuudelle vetää vertoja vain elokuvan (pää)roolihahmot ja niiden esittäjät. Tulevissa osissa saa mielikuvitus laukata oikein tosissaan, että kaikki juonen aukot saadaan edes jollain järjellisellä tavalla paikattua. Ja tätä samaa huttua on sitten tiedossa vuosittain. Eniten ärsyttää kuitenkin se, että Lucasin pre-trilogia, jossa toki puutteita siinäkin, on tämän myötä lytätty täysin.

HannaYhteydenotto9.5.2016 10:10
Hei,

Yrityksellämme olisi tarve saada yhteyttä näiden sivujen ylläpitäjään ja domain-nimen haltiaan. Ottaisitko ystävällisesti yhteyttä! Kiitos jo etukäteen!

Vastaus:No antakaa joku yhteystieto niin katsotaan.

Hanna RäisänenRe: Olet oikeassa...13.5.2016 10:13
Hei,

Kiitos yhteydenotostasi.

Sähköpostiosoitteeni on hanna.raisanen@soinihorto.fi.

IlmoRe: Olet oikeassa...16.5.2020 13:43
The Rise of Skywalker. Abramsin mielikuvituksesta kertoo, että elokuvassa oli ainakin neljä "nyt se hahmo kuoli - eipäs kuollutkaan -käännettä": Chewbacca, Keri Russellin hahmo, Rey ja Kylo. Siinä hyltätyssä Trevorrowin käsikirjoituksessa ei käsittääkseni ollut Palpatinea. Suurin ongelma koko trilogiassa oli se, että projekti oli annettu liian monelle tekijälle: kokonaisuus jää hajanaiseksi niin tarinan kuin tyylin suhteen. Rian Johnson mainitsikin, ettei tiennyt aivan kaikkea, mitä edeltäneessä osassa tapahtui. Ja aika monta juoniaukkoa jäi paikkaamatta, kuten Luken Pilvikaupungissa kadottaman miekan arvoitus. Mutta ei kai pikkuseikoilla ole näissä elokuvissa niin suurta merkitystä, jos jedikin pystyy taistelemaan toiselta puolelta galaksia. Miksihän he eivät tehneet sitä aiemmin? Ympäristökin olisi kiittänyt sellaisesta etätyöstä. :)

HistoRe: Olet oikeassa...16.5.2020 23:54
Tuskin missään kenenkään järjissään olevan ajatuksissa oli Palpatinea. Sen hahmon piti kuolla alkuperäisen trilogian lopussa.

Vaikka en olekaan tämän saagan isoimpia faneja kuten sivuston pitäjä, on melko lailla kaikki tullut katsottua (etenkin kun viimeisimmät päässyt näkemään ilmaiseksi työpaikalla). Mutta tämä oli oikeasti niin vastenmielinen tapaus että annoin unen tulla henkilökunnan ennakossa...

IlmoRe: Olet oikeassa...17.5.2020 15:27
Aika kaukaa haettu se Darth Maulinkin paluu oli Solo-elokuvassa, mikä ei sinänsä ollut yllätys koska jo Clone Wars -sarjassa Maul esiintyi robottikoipiensa kera. McDiarmid muuten vetää roolinsa aika överiksi.

Jos tämä nyt yhtään pitää paikkaansa, niin tuskin olisin innostunut siitäkään. Täysi fiaskohan Disneyn trilogia on. En ymmärrä, minkä takia jatkoa piti tehdä, paitsi rahan takia tietenkin. Kunhan nyt jättäisivät edes Indy 5:n tekemättä.

https://www.youtube.com/watch?v=itdfe5yQ0Hg&feature=emb_logo

HistoRe: Olet oikeassa...17.5.2020 21:38
Tuo versio ei ainakaan olisi tehnyt Skywalkerien tarinaa tyhjäksi. Sikäli kun näillä on väliä... tosin internetissä asuu useita sellaisia joille näyttää olevan.

IlmoRe: Olet oikeassa...29.7.2020 13:41
Taistelulähetit 1917.

Tein täsmälleen samat havainnot, etenkin saksalaisten osumatarkkuudesta ja jäin ihmettelemään, että mihin se saksalaisen ampuma luoti päätyi, jonka seurauksena sankarimme putosi portaat alas. Lisäksi sen, ettei elokuva tarjonnut mitään uutta tästä aiheesta, jota on filmatisoitu toiseen osaotteluun verrattuna huomattavan vähän: komediasarja Musta Kyy IV antaa paljon enemmän informaatiota miksi sodittiin ja kuinka järjetön kahakka oli kyseessä!

M. HulotRe: Olet oikeassa...3.9.2020 21:51
Annoit eräälle 2000-luvun ylistetyimmistä amerikkalaiselokuvista, 'Tahrattomalle mielelle' vain kaksi tähteä. Olen samaa mieltä kanssasi. En itse asiassa saanut elokuvasta oikein minkäänlaista otetta ja ihmettelen sen saamaa suitsutusta. Voihan toki vikaa olla minussakin, kun en pysynyt kärryillä. Joka tapauksessa eräs suurimpia elokuvapettymyksiäni.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: