Keskustelu

KatskuYritän löytää elokuvaa5.6.2020 23:18
Heissan. Olen aika elokuvahullu ja nyt on käynyt niin että netflixissä oli elokuva jonka nimeä en muista. Haluisin löytää sen, ja toivon että joku sen osaisi nimetä.
Siinä on tummaihoinen nuori mies, joka on rikastunut huomattavasti huumekaupoilla. Hän tapaa joissain tuttunsa juhlissa kiinnostavan naisen. Hän saa selville tämän olevan uskovainen ja alkaa piirittää häntä. Siinä sitten on kaikkea muuta kerronnallista ja mies haluaa jättää huumebisnelset taakseen. Elokuvan lopussa hän tulee naisen mukana kirkkoon ja ottaa siunauksen vastaan uusi elämä edessään.
Jos joku osaisi nimetä elokuvan tai sen näyttelijöitä ja kertoisi minulle niin olisin aivan superkiitollinen ja kiitän jo etukäteen! <3

KatskuRe: Yritän löytää elokuvaa5.6.2020 23:24
Lisään vielä itse aiempaan, että nainen oli vaaleaihoinen. En tahdo olla mitenkään rasistinen näissä vaikka en tiedä oikeaa termiä mitä käyttää.

SHRe: Yritän löytää elokuvaa6.6.2020 10:17
'Poliittinen korrektius' on tällä saitilla pahempi kirosana kuin mikään natsismi tai rasismi konsanaan :)

Todella pahoja heitellään täällä kyllä mitä "kadonneisiin" leffoihin tulee - ainakin liika ylimielisyys karisee kun välillä kuvittelee "kaiken nähneensä". Nytkin kävin Wikipediassa kaikki interracial-elokuvat läpi enkä löytänyt juuri kyseistä juoniselostetta.

IlmoRe: Yritän löytää elokuvaa6.6.2020 13:16
Oliskohan tämä, "I'm in Love with a Church Girl"?

https://en.wikipedia.org/wiki/I%27m_in_Love_with_a_Church_Girl

KatskuRe: Yritän löytää elokuvaa7.6.2020 15:36
Aivan järjetön kiitos Ilmolle, hän löysi etsimäni elokuvan! En olisi uskonut löytäväni sitä enkä muistavani nimeä, mutta maailma on ihmeellinen. Kiitos<3Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: