Keskustelu

Holsu194118.3.2020 9:19
Piti tämäkin hankkia kun olin nähnyt edellisen kerran joskus kaaaauan kauan sitten. Olihan tää hirveetä paskaa. Ylipäätään komediat, jotka ei naurata kertaakaan on mun mielestä ihan turhia. Ja niitä on paljon.

SHRe: 194119.3.2020 18:57
Joo, voi olla että jopa tuo 2 tähteä on liikaa. Mutta kai tässä sitä jenkkikulttuuria mitä me kaikki niin rakastamme riittävästi on :D

HolsuRe: 194119.3.2020 19:26
Niin, komedioita on niin vaikea arvostella. Paitsi vanhoja klassikoita, joista kaikki pitää ja ovat lisäksi laadukkaita.
Mutta esim. Turhapurot saa aina * vaikka olisivat kuinka viihdyttäviä. Vaikeahan niitä toisaalta taiteeksi luokitella. Tai itse pidän vaikka Jim Carreystä tai Lesley Nielsenistä mutta jos inhoaa naamanvääntäjää niin miten voi antaa enemmän tähtiä. Toki sitten kun diggaa starasta mutta leffa silti on kuraa niin on helppo antaa *.
Mullehan Naked Gun - from the files of police squad eli ykkösosa on ihan mielettömän legendaarinen kun inhosin sitä mainosta mikä bussipysäkeillä aina oli enkä tiennyt leffasta mitään. Sitten oltiin Vierumäellä treenileirillä illalla ja alettiin katsomaan leffaa, joka silloin sattui tulemaan telkkarista (mukana oli mm. tuleva moninkertainen kolmiloikan Suomen mestari Johan Meriluoto). Nauroin itseni läkähdyksiin varmaan koko leffan ajan. Oli vain jotain niin uutta ja ennennäkemätöntä. Ja onhan tuo nyt jälkeenpäinkin sellaista taidetta, että oksat pois. Vähän sama kävi Ace Venturan kanssa. Ihmettelin siinäkin, että mitä helvettiä nämä mainokset on. Mutta sitten kun näki leffan niin aloin kyllä pitämään Carreystä kovasti. Hänen kohdallaanhan esim. Dumb and Dumber on helvetin hyvä kun sitten kakkososa aivan hirveää paskaa. Muistan sun * Nuijalle mutta enpä muista mitä ajattelin Alastomasta aseesta. Pitääpi tarkistaa.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: