Keskustelu

WatsonUusia tilastoja31.5.2019 14:20
Oletko ajatellut tekeväsi yliarvostetuimpiin ja aliarvostetuimpiin näkemiisi elokuviin liittyviä elokuvatilastoja sivustollesi?

SHRe: Uusia tilastoja1.6.2019 9:55
Moi taas, hienoa että joku jaksaa olla aktiivinen sepustusteni suhteen... (Noin ylipäätään ihmettelen esim. herjausviestien olemattomuutta - ja pelkäänpä syyn olevan paljon ennemmin vähäisessä lukijakannassa kuin tekstieni "täydellisyydessä"...)

Tuossa(kin) voisi olla ideaa, pitäisi vaan määrittelyä hieman miettiä - että onko liikaa tai liian vähän arvostusta kassatulo-, näkyvyys-, IMDb- vai "turhanpäiväinen kulttistatus" -mielessä. Ja mitä "oikeiden kriitikoiden" lemmikkeihin tulee, minustahan esimerkiksi jo lähtökohtaisesti melkein kaikki Fellinit, Viscontit, Bertoluccit, Resnaisit, Godardit, Tarkovskit etc ovat tekotaiteellista ja paatoksellista roskaa.

SHRe: Uusia tilastoja16.6.2019 13:01
Lopputulemana tähän on valitettavasti todettava että juuri tuon määrittelyn sietämättömän vaikeuden takia jää tämä listaus väliin - jokainenhan kyllä tietää ne menestyneimmät ja kuuluisimmat, ja puolestaan kaikki arvostamani (ne yllättävätkin) teokset löytyvät suht nopeasti kuvalla palkittuna.

Lisäksi itsekin tajuan sen hieman epäreiluksi että haukun jonkin yleisesti ylistetyn elokuvan pelkän aiheensa takia, vain siksi ettei satu henkilökohtaisesti kiinnostamaan = pidän tylsänä. Tärkeintä toki että muistan asian perustella.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: